Dostava in načini plačila

Dostava 

Za večino izdelkov predstavljenhi v spletni trgovini Rokenrol.si / Badass Webshop je dobavni rok 2-3 dni, največ pa cca 14 dni po oddaji naročila. V kolikor je za naročen artikel rok dobave daljši, ponudnik uporabniku pošlje obvestilo o možnem roku dobave. Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine. Dostavo vršita podjetji City Express in Pošta Slovenije (Pri izbiri dostave preko Pošte Slovenije in plačilu z gotovino ob prevzemu se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 € za pakete v vrednosti do 96 €, pri paketih z vrednostjo od 96 € do 501 € je strošek provizije 1 % vrednosti paketa, nad vrednostjo paketa 501 € pa znaša provizija Pošte Slovenije 5,01 €. Ta provizija gre k Pošti Slovenije in ni v nikakršni zvezi z našo spletno trgovino, saj gre za njihove stroške - položnica.), cena dostave je 3.60 EUR (z DDV), pri naročilu nad 50 EUR poštnino krije spletna trgovina Rokenrol.si / Badass Webshop.

Načini plačila

Nakazilo po predračunu

Z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Rokenrol.si / Badass WebshopHPS d.o.o. (po ponudbi/predračunu). Naročeno blago lahko plačate po predračunu, ki ga prejmete na vaš e-mail naslov ob zaključku oddaje naročila. Predračun lahko plačate preko katerekoli spletne banke ali s plačilom položnice na banki ali pošti. Pošiljka bo odposlana šele, ko bo vaše nakazilo vidno na našem transakcijskem računu. To je isti ali naslednji dan, odvisno od banke in ure nakazila.

Z gotovino ob prevzemu pošiljke (Cash On Delivery COD)

Pri plačilu z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju) se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 € za pakete v vrednosti do 96 €, pri paketih z vrednostjo od 96 € do 501 € je strošek provizije 1 % vrednosti paketa, nad vrednostjo paketa 501 € pa znaša provizija Pošte Slovenije 5,01 €. Ta provizija gre k Pošti Slovenije in ni v nikakršni zvezi z našo spletno trgovino, saj gre za njihove stroške (položnica).

S plačilnimi karticami prek PayPal-a

Z uporabo storitve PayPal in ob upoštevanju splošnih pogojev poslovanja, ki veljajo za storitev PayPal in so določena na spletni strani ponudnika storitve PayPal https://cms.paypal.com/si/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/Legal_Hub_full&locale.x=en_US.